Чадърът е устойчив на вятър

Това е един вид ветроупорен голф чадър, със специален дизайн, не само може да ви предпази от силна слънчева светлина, но и да ви предпази от силен вятър и дъжд. - Windproof Umbrella: дизайнът с двоен капак и тежката рамка ще задържат този прав дъжд чадър още ...

Информация за продукта

Това е един вид ветроупорен голф чадър, със специален дизайн, не само може да ви предпази от силна слънчева светлина, но и да ви предпази от силен вятър и дъжд.


- Устойчив на вятър чадър: t Дизайнът с двоен капак и рамката за тежки условия ще поддържат този ясен дъжд чадър по-здрав и ще ви гарантира безопасността при силен вятър или силен дъжд.

- Водоустойчив чадър: Проектиран да бъде напълно водоустойчив, този чадър е произведен от 210T micro-weave pongee fabric. Чадърът ще изсъхне бързо след употреба в дъждовни дни.

- Идеален подарък: Този чадър е страхотен подарък за вашите родители, приятели, колеги, любители и т.н. Размери на чадъра: 62in * 8 ребра, достатъчно големи, за да покрият 2 човека.

- Нашето обещание: Всеки проблем или неудовлетвореност от този 54-инчов голф чадър, моля пишете ни по всяко време и ние ще ви гарантираме удовлетворително решение.


TOP Umbrella Ко ООД е професионален Китай Straight Umbrella фабрика. Добре дошли на едро чадър ветроустойчиви продукти от нас.
Запитване