Начало > Новини > Съдържание

Светлината става светъл чадър

Mar 05, 2018

В Star Wars филми най-незабравимо е със сигурност оръжия, използвани в режещи инструменти трябва да бъде jedi войни борба екзогенни хладно, мощен лазерни меч, толкова много производители на фабрика за игра притежават продажба точка, са стартирали различни видове лазерни модел меч, за потребителите да Купува. Но такива продукти са по същество безполезни и могат да се използват само като играчки.


Наскоро наречена царство на звяра (животински царства), прищявка, производители на играчки ще се похвали лазерни меч и перфектно сливане на чадър ще бъде обикновен дълга чадър чадър дръжка, заменя вградените LED светлини, 100% с копие на оригиналния дизайн на лазерни меч Чадър дръжка Umbrella, наречен Lightsaber Lightsaber чадър чадър. Този продукт вече е в продажбата на Big Bad Toy Store, на цена от $ 69.99 ($ 445), на този етап, за да предостави синьо, червено и зелено трицветно леко чадър за чадър, съответстващи филмови роли, съответно, skywalker, тъмни Wu Shida, vader йода, вдигни силата на свещта на въжето, има ли роля за филмите на смисъл?


562dd31edb4515809.png_e600.jpgЧадърът тежи 2,5 кг дръжки за чадъри, дължина 114 см, ежедневно, когато не се използва, основният потребител не може да намери уникалността на този чадър, само логото на Star Wars чадъра докаже, че това е тема на "Междузвездни войни" около продукта. Но когато вали, потребителят избутва чадъра настрана и изтласква превключвателя на светодиодите. Хладният лазерен меч се отпечатва в общественото око, а чувството за излизане е очевидно. Освен това, благодарение на подчертаните характеристики на LED светлините, тя има и полезността на предупредителните светлини за нощна защита, които могат да послужат като предупреждение към шофьорите и да подобрят безопасността на потребителите при ходене край пътя. Чист черен чадър, с LED дръжка за светлинна бара, в дъждовната нощ на улицата, използвайки въртящия се въртящ момент абсолютен лост.
Горната картинка цитира от Интернет само за справка.