Начало > Новини > Съдържание

Въздушен чадър без чадър покритие, за да приеме резерви

Mar 05, 2018

Като дете, Дораемон трябва да е имал голям интерес към "магическия чадър". Досега видът "чадър на прилепите", който ви докара на мястото ви, все още не е бил разработен, но много от чадърите на двамата освежават вашите очи. В научно-фантастичния филм магическият дизайн с пръчка и пръчка, за да пази дъжд, сега е завладян от отбора в нанжинг, Китай, а сега е на KICKSTARTER.


543f3ec2e5464.jpg_e600.jpg


Въздушният чадър, както подсказва името му, не е чадър, който разчита на струя от джетове, за да променя пътя на дъждовната капка, за да избегне чадър, който е напоен от дъжд. Въздух чадър форма може да не е във филма, разбира се, научна фантастика, но подобна "ревност" колона тип тяло, в горната част на проекта има устройство джет, е отговорен за въздушния поток равномерно разпределени в обхвата на "чадър ".


Проектантът е разработил три чадъри, а именно, a, b и c, със специално предназначение за жени, 30 см дължина и 500 грама, с обхват от 15 минути. Типът b е основен, с дължина 50см 800 грама и живот на батерията 30 минути. C е телескопичният модел, който може да се простира от 50см до 80см и живота на батерията е още 40 минути. Като цяло, освен че живота на батерията не е много задоволителен, селския стил като душовата глава не е прекалено добър, за да бъде използван, за да бъде шлифован. Все пак това е експерименталната версия, а официалната доставка няма да бъде до края на 2015 г., а дизайнерският екип ще се опита да го подобри през този период.


543f409708cc3.gif_e600.jpg


Въздушен чадър "Въздушен чадър"
Горната картинка цитира от Интернет само за справка.